Est. 2013

Militærfoto er mest kendt for kompagniportrætter samt fotografering på diverse øvelser med udledning i bøger og digitalebilleder. Militærfoto desuden har gennem årene lavet forskelligt hvervemateriale for flere enheder og styrelser i forsvaret. Det har gjort sig gældende i både videoer og billeder.

Om os

Christian som er stifter af Militærfoto, sidder til dagligt med en baggrund i firmaet WEcreate, som arbejder med større erhvervskunder, inden for områderne ‘Reklame, portræt, storytelling og branding’. Han kommer selv med en 10-årig baggrund fra Hærens Militærpoliti.

Militærfoto er i majoriteten af sit virke sæsonbetonet, hvorfor de foto/videografer som er tilknyttet, har et fuldtidsarbejde ved siden af. På nuværende tidspunkt har vi fotografer med en 80/20 ratio med baggrund fra forsvaret, den sidste del kommer med en interesse og forståelse for forsvaret.

Vores dækningsområde for værnepligtige indebære pt. alle 3 værn. På kortet her – Åbner i ny fane kan du se vores opdateret dækningsområde.
Se evt. flere billeder på vores instagram profil. Militærfoto på Instagram

Katalog / Portfolio

Kunne du tænke dig at høre mere eller vil du bare gerne have tilsendt vores katalog/portfolio, så udfyld nedenstående og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

(Kan kun rekvireres, hvis du er en militær myndighed.)